Cara Pasang MYTV 2019

47
4



#myFreeview #MYTV2019 #siarandigital

Cara pasang dekoder MyTV Myfreeview keluaran MyTV Broadcasting langkah demi langkah yang mudah.

Anda sudah beli atau terima dekoder MyTV? Tetapi tidak tahu cara memasangnya? Jom tonton video ini sampai habis. Tutorial cara pemasangan dekoder yang sangat mudah diikuti.

Dalam video ini adalah dekoder MyTV Advance yang dikeluarkan oleh MyTV Broadcasting Sdn. Bhd.

Pastikan dekoder anda mempunyai cop lulus dari MCMC. Ini bagi mengelakkan anda melakukan kesalahan di bawah peraturan yang telah ditetapkan oleh kerajaan.

Jika ada pertanyaan, boleh komen kat bawah ya. Kami akan cuba bantu anda sebaiknya.

Adakah anda layak untuk mendapatkan dekoder percuma?
Jom semak nama anda di link dibawah:

Anda boleh hubungi dan dapatkan maklumat lanjut dari pihak MYTV Broadcsting disini!

Jangan lupa subscribe & follow instagram @techohbeng untuk maklumat lanjut.

Nguồn: https://saesrpg.net/

Xem thêm bài viết khác: https://saesrpg.net/giai-tri/

47 comments

  1. nadiazpjm 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    mytv dekoder sya takda lubang wayar 3 colour tu . mcm mana ek ? jenuh juga pusing2 psang wyr tp tak dpt2 siaran smpi skg 😅

  2. Fingo Fingos 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    Sakit hati dgn kebanyakan provider kat malaysia and xde badan kerajaan yg betul2 selia mereka semua ni.. baik tv baik internet baik apepon berkaitan rangkaian berbillioj duit rakyat dah terbazir dengan servis tahap sampah longkang mereka ni.. sakit hati dgn yg ini tukar yg sana tup tup serupe 2 x 5 mmg kene kencing jela sampai tua meroyan duit ilang servis hampeh sape setuju like

  3. Kwangja Noona 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    Decoder mytv sy ne dia kelip2 merah je. Dia x tuksr hijau pun walhal sy dh tekan on tetap juga merah. Apa masalah ye? Dekoder free .

  4. ROS OREN 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    Sbb kan decoder bru ni lah, tok laki kita g buang nya antena lama.. 😭.. Kne beli lagi lah.. Susahkan je.. 😪

  5. Skyzoft Official 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    Sy dpt kotak kecik , kne pasang dkt ariel ke? Haritu dh dpt kjp, lpstu hilang balik. Kalau ariel indoor tu mcm mane?

  6. Syuhada Ahmad 12 July, 2020 at 03:21 Reply

    nak tnya..dekat my tv tu ade dua lubang utk antena kan..sy xnampak encik masuk lubang mne 1..sbb keadaan tu menyenget..kt tv xperlu cucuk la ye antena tu

Leave a reply